Bloggnorge.com // Treningsdude
Start blogg

Treningsdude

treningstips basert på antagelser og egenerfaring

Du trenger ikke personlig trener for å komme i form

Kategori: Trening | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 5. desember , 2015 kl. 15:50

PT-Trend meg her og PT-trend meg der. Hvem har sagt at du må ha en Personlig Trener for å komme i form? Trenden er at du skal ha en PT hengende over deg for å sørge for at du opprettholder treningsskjema ditt. Dette kan sikkert være motiverende, men bygger også en vane som gjør det vanskeligere å opprettholde formen når du først er i gang. Jeg snakker igjen om oss som liker sofaen ekstra godt og som har en større psykisk terskel for å komme oss opp og ut i trening.

Motiver deg selv ved å bruke informasjon fra nett eller andre kanaler. Skaff deg informasjon om hvilken mat som er sunn og hvilken trening som fungerer best for deg. Gå deg en tur til du ikke orker mer, så lenge du gjør det er det effekt. Ikke press deg til du stuper eller at det fosse svette. Kos deg med treningen og sørg for at nytelsen er det som gir motivasjon.

Ikke sett deg mål om å gå ned X antall kilo. Sett deg heller et mål om å føle deg bedre, komme dit du en gang var eller bli fysisk bedre trent. Du slanker deg ikke for å gå ned X-antall kilo. Du slanker deg for å se bedre ut, føle deg bedre, få mer energi eller lignende. Husk.. Kilo er bare et tall.

Litt tanker fra min plan :)

trainer-personal-yelling-megaphone

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.